Ki gondolta volna? Mihalik Enikő a legfurcsább szokását is elárulta nekünk az InStyle szeptemberi címlapfotózásán

2017. augusztus 17.
Szerző: Kálmán Zsófi

Nézz bele a szeptemberi InStyle címlapfotózásának legizgalmasabb részleteibe!

Olvasd el ezt is!
Modell tippek: Sosem találod ki, hogyan szépül Mihalik Enikő

Mihalik Enikő 8 éve New Yorkban él. Folyamatosan utazik, alig tudtunk időpontot egyeztetni az interjúhoz és a fotózáshoz. Megközelíthetetlenül sikeres, rengetegen keresik a figyelmét, mégis pontosan tudja, kit engedjen közel és mennyit áruljon el magáról.

Enikővel – és édes kutyájával, Charlie-val – egy forró szombati napon találkoztunk a Hotel Budapestben, a feszített tempójú fotózás közben pedig sikerült elcsípnünk egy kis kérdezz-felelekre, hogy néhány igazán izgalmas részletet is megtudjunk az egyik legsikeresebb magyar modell életéről. Melyik az a szokása, amit még ő is furcsának tart? Melyik lenne az az ismert ember, akinek kipróbálná az életét egy napra? Nos, Enikő őszintén válaszolt, mi pedig ismét megbizonyosodtunk arról, hogy nemcsak gyönyörű, hanem egy igazán laza és vicces lány is!

Minden percét élveztük az Enikővel töltött időnek, a vele készült divatanyagot és interjút pedig az InStyle frissen megjelent szeptemberi számában te is megnézheted – sok más érdekesség mellett. Irány az újságárus!