Pink már megékezett a Szigetre! Ezzel a videóval köszönt be a rajongóknak

2017. augusztus 9.
Szerző: Kálmán Zsófi

Már csak pár óra!

Végre elstartolt a 25. Sziget fesztivál! Az év egyik legnagyobb durranásának egyértelműen Pink számít, aki – a tavalyi, kissé botrányos Rihannahkoncerthez hasonlóan – az első napon robbantja fel a színpadot. Arról már írtunk, hogy az énekesnőnek milyen különleges kívánságai voltak a szervezőkhöz, ám a tipikus rocksztár imidzsnek nyoma sincsen nála, ő már ízig-vérig anyuka. Oké, egy olyan anyuka, aki azért megőrül a színpadon, és a családját is simán magával hozza a fesztiválra.

Olvasd el ezt is!
Fotó: Pink nem szégyenlős szoptatás közben

Sőt, már megis érkeztek. Pink maga posztolt néhány órája egy videót az Instagramra, amin éppen az látható, ahogyan beveszi a fesztivált.

Már csak pár órát kell várnunk, és élőben is láthatjuk!

És hogy mi várható a ma esti koncerten? Minden bizonnyal hatalmas tömeg, de a szervezők szerint megéri türelemmel kivárni a bejutást, ugyanis híresen látványosak Pink fellépései, amelynek a technikai kivitelezése még a sokat látott szigeteseket is próba elé állította.

Nos, hamarosan meglátjuk. Pink este fél 10-kor robbantja fel Budapestet!


És mi persze arra is nagyon kíváncsiak leszünk, hogy milyen szettet választ a mai fellépésére. Te is? Nosztalgiázz velünk kicsit a legjobb vörös szőnyeges pillanataival!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Pink 5 legjobb vörös szőnyeges ruhája