Ezt az italt soha ne rendeld a repülőn, ha nem akarod magadra haragítani a légiutas-kísérőket

2017. augusztus 7.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ez a kérés bosszantja leginkább a stewardesseket!

A tapasztalt utasok már tudják, hogy teát és kávét nem tanácsos kérni a repülőutak alatt, ha jót akarnak maguknak, ám a Travel + Leisure a napokban lehozott egy cikket, amelyben feltárta, hogy egyáltalán nem ez az a két ital az, amellyel népszerűtlenek leszünk a légiutas-kísérőknél, ugyanis amit leginkább utálnak az nem más, mint a diétás kóla.

Igen, a diétás kóla!

Hogy mi bajuk van a kalóriaszegény itallal? Hát az, hogy túl sok időt vesz igénybe a szervírozása. Ugyanis a repülőkön nem olyan a légnyomás, mint a földön, emiatt pedig a szénsavas üdítők is másként viselkednek, s mind közül a legrosszabb a diétás kóla, amit háromszor olyan hosszú folyamat a fellegekben a pohárba varázsolni, mint bármelyik másik szénsavas üdítőt, mert annyira habzik. Ez pedig igen bosszantó, ha több utas is ilyet rendel, mert gyakorlatilag leáll a kiszolgálás, miután percekig tart, hogy lemenjen a hab.

Olvasd el ezt is!
Pilóták mesélik el, mikor kell tényleg aggódnod a repülőn

Bár ez a legfurcsább indok, amit valaha hallottunk a diétás kóla ellen, de legyél ezentúl jó fej, vállalj be egy kis cukorral többet, és kérd a sima változatot. A légiutas-kísérők biztosan köszönetet mondanak érte!

És hogy milyen egy stewardess élete, ha éppen nem ideges? Galériánkban ezt is megnézheted!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 fotó, ami megmutatja a légiutas-kísérők igazi világát