Ebben a szuperszexis ruhában jelent meg Palvin Barbi idén Leonardo DiCaprio partiján

2017. augusztus 2.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ilyen ruhában még nem is láttuk!

Palvin Barbi és Leonardo DiCaprio újra összefutottak. A magyar szépség esetében már nem is meglepő, ha világsztárok oldalán tűnik fel, sőt igazából ő maga is egy világsztár, akiért olyan hollywoodi színésznők rajonganak, mint Eva Longoria.

És ezen nem is kell csodálkozni, Barbi a modellvilág egyik elsőszámú üdvöskéje, gyönyörű, kedves és még a humora is a helyén van. Az elmúlt években pedig a stílusa is tökéletesre csiszolódott, lassan joggal megkaphatná a vörös szőnyeg királynője címet, hiszen legutóbb még az első számú it girlt, Olivia Palermót is lenyomta az olvasóink szavazatai alapján.

Olvasd el ezt is!
Még Olivia Palermónál is stílusosabb? Palvin Barbi ismét tarolt a vörös szőnyegen - FOTÓ

Most pedig St. Tropez-ban is feltüzelte a kedélyeket, ahová azért érkezett a napokban, hogy részt vegyen az Oscar-díjas Leo alapítványának jótékonysági partiján.

Nekünk ez az outfit ismét 10 pontos, neked hogy tetszik?

Barbi választása ezúttal egy teljesen átlátszó Rosa Cha-estélyire esett, amely alatt egy body-t viselt a magyar szépség, hiszen a villantás nem az ő stílusa. De nincs is rá szüksége, ő így is szuperdögös.

És ha már Leo, nem tudunk elmenni az újra és újra előkerülő pletyka mellett, hogy a magyar lány és a színész között több van, mint barátság. Hogy mit szól ehhez Barbi? Korábban így nyilatkozott kapcsolatukról az InStyle-nak:

Igazából az elmúlt évek alatt nagyon jóban lettünk Leonardóval. Amikor Los Angelesben jártam, akkor is üzent nekem, hogy találkozzunk – persze nem kettesben. Hangsúlyozom, hogy nem járunk és nincs köztünk semmi, csak jóban vagyunk.

-

A meghívást pedig most a saját Instagramján köszönte meg Leonak!


Barbi körül mindig történik valami izgalmas, és sokszor már azt is nehéz követni, hogy éppen a világ melyik pontján jár. Legutóbb 72 óráán át követtük, less be te is a modell életébe!

Nézd meg a galériánkat - 14 kép
72 órán keresztül követtük Palvin Barbit: Less be te is a magyar modell mesés életébe!