Trónok harca-premier Los Angelesben: sosem fogjuk megszokni, mennyire másképp néz ki Sansa vagy Theon a vörös szőnyegen!

2017. július 13.
Szerző: Tóth Csilla Rebeka

Talán nem könnyű a közeledő telet összeegyeztetni a nyárközépi kánikulával, de természetesen ha Westerosról van szó, semmi sem lehetetlen; szerda este tartották Los Angelesben a hetedik évad nagyszabású bemutatóját.

A tél akadozva közeledett a Trónok harcában, ezért a forgatásokat el kellett halasztani, hogy több fagyos jelenet kerülhessen az epizódokba. Ennek köszönhető a szokásosnál későbbi bemutató; a korábbi évadokat tavasztól kezdte vetíteni az HBO.

A Walt Disney Concert Hall kapujában egy hatalmas Night King-szobor magasodott az érkező vendégek fölé.

Félhettek is tőle: ez az évad arról szól, hogy minden életben levő emberi lény összefog és együtt szembesül a még nagyobb fenyegetéssel. Van mitől félni

- jegyezte meg a Sansát játszó Sophie Turner a The Hollywood Reporternek.

Ez az utolsóelőtti évad, és bár többféle spinoffról is szólnak a híradások, azért a stáb nem örül annak, hogy lassan el kell búcsúzni a sorozattól azoknak is, akik nem halnak idő előtt szörnyű kínhalált.

Olvasd el ezt is!
Találjátok ki (bár nem egy ördöglakat), miért tartanak attól a Trónok harca színészei, hogy többet isznak a kelleténél

Nem is akarok erre gondolni most még… Tényleg fura. Konkrétan életem felét köztük töltöttem. Ők [a stáb] olyanok, mintha a családtagjaim lennének, nagyon közel állunk egymáshoz

- mondta riportereknek a most 18 éves Isaac Hempstead Wright, aki Brant játssza a sorozatban.

A bemutatógálán Ramin Djawadi zeneszerző személyesen vezényelte szimfonikus zenekaron a sorozat legendás filmzenéjét, nézzétek:

A premieren nem vett részt mindenki, például Emila Clarke (Daenerys) éppen Marokkóban tartózkodik, és más dolga akadt olyan sztároknak is, mint Peter Dinklage (Tyrion) vagy Lena Headey (Cersei). De azért jó néhányan összegyűltek a bemutatón a stábból – nézd meg őket a galériában, és lepődj meg újra és újra velünk együtt, mennyire másképp néznek ki, mint a sorozatbeli kosztümjükben és parókájukban:

(fotók: Getty Images)

Nézd meg a galériánkat - 18 kép
Trónok harca-premier Los Angelesben: sosem fogjuk megszokni, mennyire másképp néznek ki a sztárok