Ritkán látni őket így: a világ egyik legszebb helyén vakációzik Bradley Cooper és Irina Shayk

2017. július 10.
Szerző: Noémi

Úgy tűnik, eléggé élvezi a vakációt Hollywood legszexibb párosa!

Olvasd el ezt is!
Megmutatta tökéletes alakja titkát! Íme 7 egyszerű, de hatásos gyakorlat Irina Shayktól, amit otthon is megcsinálhatsz

3 hónapja született meg Irina Shayk és Bradley Cooper első gyermeke, a páros azonban nem otthon ül: nyaralni mentek, méghozzá a világ egyik legeslegszebb helyére!

A szerelmesek Tahitire utaztak, de nem ám kettesben: egy nagyobb baráti társasággal, tagjai között között olyan hírességekkel, mint a színésznő Alison Williams és Diane von Furstenberg divattervező. Természetesen fotó is készült a csapatról, amit mi csak irigykedve szemlélünk...

A kép ezért is érdekes, mert május óta ez az első fotó, amin Bradley és Irina együtt szerepelnek. Persze ez semmi rosszat nem jelent: ők az a páros, amely nem szívesen él kamerák kereszttüzében, és igyekeznek óvni magánéletüket, amennyire csak lehet.

Abban pedig biztosak vagyunk, hogy Irina mesésen festett a habokban, hiszen három hónappal a szülés után dögösebb, mint valaha. Ezt már nemrég a vörös szőnyegen is bebizonyította, pár hete pedig ezt a bikinis fotót posztolta magáról.

Hát, mi csak sárgulunk az irigységtől...


Irináék Tahitin készült képei láttán neked is megjött a kedved a nyaraláshoz? Nem csoda – mi ezeken a szigeteken pihennénk a legszívesebben!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 meseszép tengerpart a világon, ahol legalább egyszer csobbannánk egyet!