Neki még ez is jól áll! Blake Lively láthatósági mellényben ment gálázni

2017. július 10.
Szerző: Kálmán Zsófi

A legstílusosabb láthatósági mellény, amit valaha láttunk!

Blake Lively szó szerint sugárzott az American Ballet Theatre hétvégi gáláján. Ez persze akkor is így lett volna, ha a kétgyermekes anyuka nem ennyire merész darabot választ, de valljuk be, neonsárga estélyije csak fokozta a hatást.

De mielőtt meglepődnél, Blake nagyon is jól döntött, amikor ezt a ruhát választotta. Az utóbbi években a neonszínek már teljesen kikoptak a divatból, és a pasztelles, finom árnylatoké lett a főszerep, a színésznő pontosan tudja, hogy a color blocking és a vibráló színek hamarosan újra iszonyatosan trendinek számítanak majd, és ő bátran meri is használni ezeket.

Pedig a legtöbb sztár tartózkodik a neonos árnyalatoktól, pláne a neonsárgától, de Blake stílusa mindig kifogástalan, s ezt a feladatot is tökéletesen teljesítette. Rajta kívül ezt talán csak Victoria Beckham tudja megcsinálni.

Olvasd el ezt is!
Hogy csinálja ezt? Victoria Beckham két lehetetlen színt párosított össze és a végeredmény pedig zseniális

Blake neonsárga estélyije az őszi Oscar de la Renta-kollekció egyik darabja, a színésznő pedig csillámos szandállal, valamint egy legalább ennyire vibráló színű átkötős kabáttal egészítette ki a légies esésű ruhát, és ha még Ryan is mellette van, azt már biztosan nem bírták volna ki a vakuk...

Nos, neked hogy tetszik?