Még Carrie Bradshaw is utálta, most mégis újra trendi ez a hajba való

2017. július 5.
Szerző: Kálmán Zsófi

Azonnal elővesszük a szekrény alján porosodó darabokat!

Megszámlálhatatlan apró dolog van, amire a Szex és New York tanított meg minket. Hogyan kezeljük a nagy őket, melyek a divat nagy tedd és ne tedd kérdései, hogyan lehet élni, csak nem érdemes designer magas sarkú cipők nélkül, és persze akadt néhány hasznos szextipp is Samantha Jones jóvoltából.

Sokak emlékében maradt meg például az a beszélgetés, amelyben Carrie Bradshaw kimondta a nagy mondatot, s azóta sem tudunk szabadulni tőle: ciki fodros hajgumi. Vagy hivatalos nevén, scrunchie. Ugye neked is megvan ez a jelent? Carrie épp aktuális szerelme, Jack Berger új könyvéről mond véleményt, és az egyetlen kritikai megjegyzése a regényhez a főhősnő frizurája:

Imádtam. Kivéve egy óriási problémát. A főhősnőd hajgumival rohangált körbe a városon. Hajgumival!

-
Olvasd el ezt is!
Unod, hogy mindig az arcodba lóg a hajad? Próbáld ki ezt a stílusos trükköt!

Majd megjegyzi, hogy szerinte egy New York-i nő maximum arcmosásnál használ hajgumit. Nos, ha eddig talán pont emiatt nem mertél egy ilyen óriási hajgumiban az utcára lépni, akkor itt az ideje, hogy szóljunk, ezek a kicsit sem visszafogott darabok most lekerültek a tiltólistáról, köszönhetően az újra tomboló 80-as és 90-es évek őrületnek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy manapság a legstílusosabb sztárok is ezzel kötik fel a hajukat, szóval köszi Carrie a tanácsot, de most eljött a fodros óriási hajgumik ideje!

Nem hiszed? Nézd meg, hogyan hordják mostanság a sztárok!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Újra menő a fodros óriáshajgumi!