Ally Hilfiger esküvőjétől leesett az állunk, avagy ilyen, amikor az édesapád tervezi meg az esküvői ruhádat

2017. június 28.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ez az esküvői ruha egy álom!

Megvan az előnye, ha egy tehetséges divattervező van a családban. Különösen akkor, amikor életed nagy napjára készülsz, és ahelyett, hogy esküvőiruha-üzletekben kutatsz a tökéletes darab után, vagy belefutsz egy netes átverésbe, házhoz jön hozzád a tervező, aki tényleg szívét-lelkét beleteszi a menyasszonyi ruhába.

Olvasd el ezt is!
A 10 legszebb esküvői ruha a esküvői divathét kifutójáról

Ally Hilfiger, Tommy Hilfiger 32 éves lánya most ezt az élményt tapasztalhatta meg, hétvégi esküvőjére ugyanis világhírű apukája álmodta meg az álomruhát. A tervezőnek egy éve volt, hogy kitalálja, milyen ruha illik leginkább kislányához, mivel Ally és szerelme, Steve Hash 6 év együtt járás után tavaly júliusban jelentette be az eljegyzésüket.

Azt már ekkor is tudták, hogy világraszóló esküvő helyett családias, laza ceremóniát szeretnének, nem úgy, mint a dúsgazdag Swarovski-örökösnő, Victoria, akinek a nagy napjánál fényűzőbbet még talán nem is láttunk.

Olvasd el ezt is!
250 milliós ruhában ment férjhez a dúsgazdag örökösnő, a lagzi pedig még Katalinékét is lepipálja!

De vissza Allyékhoz. A lány már az esküvő alatt szuperromantikus fotót posztolt vőlegényével, és a néhány nyilvánosságra került kép alapján az esküvő is ennyire romantikus és bensőséges volt.

Semmi sem fogható ahhoz, mint mikor hozzámész a legjobb barátodhoz és lelki társadhoz... Olyan izgatott vagyok!

-

Azon pedig nincs mit csodálkozni, hogy Allynak igazán gyönyörű ruhát tervezett Tommy, aki büszke örömapaként posztolta is a képet az Instagramra. A bohém ruhához fátyol helyett köpeny készült, amit fehér és kék hímzett virágok díszítettek.

Ilyen lehet, amikor egy lány minden vágya teljesül!

Sok boldogságot nekik!