Ha nem szereted rövidnadrágban mutogatni a lábadat, akkor ezt a trendet neked találták ki

2017. június 16.
Szerző: Kálmán Zsófi

Mi már most imádjuk!

Ahogyan a hőmérő higanyszála egyre csak feljebb kúszik, úgy rövidülnek a nadrágok. A tikkasztó hőségben nincs is jobb, mint egy forrónaci vagy a mini, de talán nem vagyunk egyedül, amikor azt mondjuk, hogy nem mindenki szereti mutogatni a lábát. Nem feltétlenül azért, mert nem elégedett vele – de igen, főleg azért –, ám lehet, hogy kényelmetlen számára ez a viselt, vagy csak egyszerűen zavarják a fürkésző férfitekintetek.

Olvasd el ezt is!
5 ruhadarab, ami a pasik szerint szexibb, mint egy csábító fehérnemű

A lényeg a lényeg, a rövidnadrág nem egy olyan slágerdarab minden nő szívében, mint a skinny jeans, és akinek csak a skinny marad, annak főhet a feje, vagyis inkább a lába egész nyáron. Ha előző sorainkban magadra ismertél, akkor jó hírünk van, a következő trend neked lett kitalálva!

Olvasd el ezt is!
5 stílustipp, amivel a kánikula ellenére is jól érezheted magad az irodában

Néhány éve már betört a köztudatba a palazzo néven ismert fazon, ám idén itt az új, akár térdközépig is hasított változata, ami még lazább, még szellősebb és még menőbb, mint az eredeti változat.

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Ha nem szereted rövidnadrágban mutogatni a lábadat, akkor ezt a trendet neked találták ki

Elegáns, mégis sportos, kényelmes viselet lehet az irodában, de egy edzőcipővel a baráti találkozókon, sőt, még a péntek esti buliban is megállja a helyét, a lehetőségek száma végtelen, szóval ha nem vagy híve a lábmutogatásnak, akkor nem kell többé kompromisszumot kötnöd, próbáld ki ezt a fazont!