Milyen igazából a párizsi nő? Őszinte fotók, amik megmutatják a valóságot

2017. június 14.
Szerző: Kálmán Zsófi

Vajon tényleg olyan álomszerűek? Most kiderül!

A párizsi nő egy olyan fogalom, amit előbb vagy utóbb mind megismerünk. Egy misztikum, egy hajszálvékony határ a finomság és a vadság között, természetesség, az álomnő. Hosszú órákig tudnánk elemezni öltözködési trükkjeiket, elemezzük is, igyekszünk eltanulni a szépségpraktikáikat és életfilozófiájukat, amiről ők váltig állítják, hogy az a hosszú fiatalság titka.

Olvasd el ezt is!
8 dolog, ami miatt a francia nők lassabban öregszenek

De milyenek is valójában a párizsi nők? Most végre valójában megismerhetjük őket. Csodálatos kiállítás nyílt ugyanis a Sofitel Budapestben, amely intim bepillantást enged a "les Parisiennes"-ek életébe, akik olyan sikkessé és elegánssá változtatják a francia fővárost.

Néhány fotót már most megmutatunk a galériánkban, de higgy nekünk, ezt a kiállítást nem érdemes kihagyni!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Őszinte fotók, amik megmutatják a párizsi nők valóságát

A "La Parisienne by Sofitel" két részből álló fotókiállítás. Kiemel 22 ikonikus, párizsi nőről készített fotót, s ezek az 1950-es évek híres francia magazinjában, a Paris Match-ban jelentek meg. Néhány képet a magazin híres fotósa, Emanuele Scorcelletti jegyez. E mellett azonban a kiállítás a kortárs művészekre is nagy hangsúlyt fektet, így 10 fiatal amatőr és profi fotós által készített kép is megcsodálható a kiállított darabok között. Az utazókiállítás európai debütálása tavaly nyáron volt Párizsban, azóta Londont, Hollandiát majd Varsót megjárva érkeztek a fotók most Budapestre, a kiállítás nagykövetének pedig a kifogástalan stílusú magyar énekesnőt, Odettet kérték fel.

Megtiszteltetés a "La Parisienne by Sofitel" nagykövetének lenni. Annyi sok francia ikonikus alak van, akit tisztelek és csodálok, különösen Coco Chanel francia sikkje, Catherine Deneuve eleganciája és karizmatikussága, Lou Doillon tehetsége , Charlotte Gainsbourg természetessége és Caroline de Maigret stílusa fogott meg

- nyilatkozta Odett.

A "La Parisienne by Sofitel" kiállítás ingyenesen látogatható július 20-ig!