Őrület! Így szeretné világra hozni ikreit Beyoncé

2017. június 14.
Szerző: Kálmán Zsófi

Nem túlzás ez?

Egyre csak közeledik az időpont, hogy Beyoncé világra hozza az ikreket, akikre már most az egész világ kíváncsi.

Olvasd el ezt is!
Vége a találgatásoknak! Kiderült Beyoncé ikreinek neme

Egyre csak közeledik az időpont, amikor Beyoncé világra hozza az ikreket, akikre már most az egész világ kíváncsi. A popdíva várandósságának híre sokkolta a legnagyobb rajongókat, de sokkolta az egész világot is, azóta pedig egyre meredekebb dolgokat láthatunk és hallhatunk róla. Ilyenek voltak például azok a fotók, amelyeken úgy tűnt, hogy Beyoncé igazából nem is terhes, ugyanis teljesen eltűnt a kerekedő hasa:

Olvasd el ezt is!
Te jó ég! Hová tűnt Beyoncé pocakja?!

A képek persze csalókák voltak, Bee nagyon is terhes, most pedig kiderült, hogy a szülést sem fogják elaprózni szerelmével, Jay Z-vel. Míg Katalin hercegné vagy Amal Clooney csak egy fényűző magánkórházat engedhetett meg magának, addig Beyoncé saját szülészetet építtet a házába. Ugyanis a sztár az otthonszülés mellett döntött, erre pedig a lehető legprofibb módon készült fel.

Lesz itt minden, a röpke egymillió dolláros költségvetésből. A legmodernebb orvosi berendezések, állandó készenlétben álló személyzet, inkubátor, és a biztonság kedvéért még egy mentő is, ha valami baj adódna.

Nem is értjük, min csodálkozunk, hiszen Queen B fog szülni!