Ehhez le kell ülnöd! Így fest Angelina Jolie vörös hajjal – FOTÓ

2017. június 12.
Szerző: Kálmán Zsófi

Szerinted hogy állt neki ez a hajszín?

Múlt héten még azt gondoltuk, hogy Paris Hiltoné a hét, a hónap, az év, az évtized, na jó, hova ragozzuk... minden idők legdöbbenetesebb frizuraváltása. De tévedtünk. Tegnap újra körbejárta az internetet egy régi fotó Angelina Jolie-ról, ami mindenkit sokkolt. Az évek óta hosszú-hosszú sötétbarna tincsekkel büszkélkedő sztár ugyanis korábban elég bevállalós volt, minden stílust és hajszínt kipróbált, eközben pedig a kilók is lassan eltűntek róla.

A nosztalgiázás Angie születésnapja miatt indult be a közösségi oldalakon, ugyanis a színésznő június 4-én ünnepelte 42. születésnapját. Közben pedig jó pár kép került elő a múltból, a következő például valamikor 1998-ban készülhetettet róla és Winona Ryderről, amikor futott a közös filmjük, a Girl.

Most sem mondják könnyű esetnek, de e fotó után már el is hisszük, hogy Angie egy igazi kemény csaj. Azért a meleg barnát jobban szeretjük, de ez a vörös egészen különlegessé és hűvössé varázsolja a sztár vonásait, nem? Egyébként talán nem is olyan sokára ismét vörösen láthatjuk a színésznőt, ugyanis azt rebesgetik, hogy megkörnyékezték az X-Men: Dark Phoenix készítői Jean Grey szerepével. Ha ez megvalósul, akkor garantált a hajszín váltása!