Te hordanád így leggingst? Mihalik Enikő büszkén hirdeti szokatlan stílushúzását

2017. június 9.
Szerző: Kálmán Zsófi

Mert egy modellnek mindent lehet!

Mi van már megint a legginggel? Most Mihalik Enikő vette elő a kényes témát. És most itt nem arról lesz szó, hogy a legging nadrág vagy sem – erről már beszéltünk eleget –, ez most egy továbbfejlesztett változat. És hogy lehet-e így hordani vagy sem? Azt mindenki döntse el maga.

Ugyanis a 30 éves modell legfrissebb posztjában divatbűnéről vallott, vagyis inkább egy olyan furcsa szokásról, amely miatt valószínűleg sokaknak felszalad a szemöldöke. A tőle már megszokott kitűnő humorérzékkel viccelődött azon, hogy ő nemcsak büszkén hordja a tapadós nacikat, hanem a pólóját is gyakran betűri, pont úgy, ahogyan a ma olyan divatos magas derekú farmert viselve teszik. Merész, merész, de neki még ez is jól áll.

Te hordanád ezt a ruhadarabot úgy, mint Enikő?

Olvasd el ezt is!
5+1 észbontó tény a leggingről, amitől neked is leesik az állad

Pedig Enikő megjelenése mindig kifogástalan, olvasóink szerint Cannes-ban még Palvin Barbit is lepipálta. Persze olyan is volt már, hogy véletlenül bugyit villantott, de tőle az sem meglepő, ha inkább a meztelenséget választja, úgy tűnik, ő már régen túl van azon, hogy megfeleljen mások elvárásainak, azt vesz fel és úgy, ahogyan az neki tetszik. És neki most ez így tetszik.