Amire mindenki kíváncsi! Szakértők szerint így fognak kinézni pár év múlva Amal és George Clooney ikrei – FOTÓ

2017. június 8.
Szerző: Kálmán Zsófi

Két szép embernek szépek lesznek a gyerekei is? Most kiderül!

Olvasd el ezt is!
Meglepő: George Clooney kicsit sem szexi ajándékot kapott feleségétől

Bár még csak tegnap születtek, máris mindenki arra kíváncsi, hogyan néznek ki Amal és George Clooney ikrei. Sokáig az is elképzelhetetlennek tűnt, hogy a világ leghíresebb agglegényének egyszer bekötik a fejét, aztán jött Amal és minden megváltozott. Most pedig megszületett Ella és Alexander, abban pedig egészen biztosak vagyunk, hogy tündéri kisbabák lehetnek.

Reméljük, a sztárpár nem fogja sokáig rejtegetni őket a kíváncsi tekintetek elől, és hamarosan már fotókat is láthatunk rólunk, s persze az apukaszerepben debütáló George Clooney-ról, mert Bradley Coopertől is teljesen elolvadtunk:

Olvasd el ezt is!
Itt vannak az első képek: ilyen cuki apuka Bradley Cooper!

Addig is itt vannak a következő képek, amik kicsit elrepítenek minket a jövőbe. Ahogyan anno György hercegről és Ryan Gosling kislányáról, most Amal és George ikreiről is készítettek egy grafikus program segítségével olyan fotót, ami segít elképzelni, miként fognak kinézni a csemeték néhány év múlva. Nos, ha igazuk lesz, akkor reszkethetnek a hollywoodi sztárgyerekek, mert két kis cukiságbombával kell majd felvenniük a versenyt.

Íme az ikrek néhány évvel később!