Emlékszel a kislányra a Karib-tenger kalózaiból? Ilyen gyönyörű nő lett belőle!

2017. május 30.
Szerző: Kálmán Zsófi

Te megmondtad volna, hogy ő az?

Olvasd el ezt is!
Legjobb filmek 2017: ezek miatt biztosan elmegyünk nyáron a moziba

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúját már játsszák a mozikban, ezzel pedig újra elindult a kalóz-őrület. Egy kis nosztalgia gyanánt pedig most felkutattuk, mi lett a régi szereplőkkel, egészen pontosan azzal a kislánnyal, aki a fiatal Elizabeth Swann-t alakította még az első részben.

A lányt Lucy Dryzek hívják és most 25 éves. Milyen gyorsan múlik az idő, ugye? Az első rész, A Fekete Gyöngy átka 2003-ban (!) került a mozikba, Lucy ekkor 12 éves volt. Bár a filmben nem kapott nagy szerepet, azóta is próbálja megtalálni a helyét Hollywoodban, igaz, a nagy szerepek eddig elkerülték, pedig szerintünk figyelemreméltó karakter.

Olvasd el ezt is!
Emlékszel Ross fiára, Benre a Jóbarátokból? Nagyon szexi pasi lett, ráadásul új szerepben tér vissza

A forgatásról viszont szuper emlékei vannak, bár egy korábbi interjújából kiderült, akkoriban fel sem fogta, hogy milyen nagy nevekkel dolgozott együtt:

A családom soha nem volt nagy a filmőrült, így sok színészről én sem tudtam igazából, hogy kicsoda. Szerencsére a jelmeztervező mindenkihez odavitt és gondoskodott arról, hogy legalább egy aláírást kapjak, mert biztos volt benne, hogy felnőttfejjel megbánnám, ha ezt nem teszem meg. Igaza volt, ma már nagyon büszke vagyok, hogy találkoztam velük.

-

Amikor rájössz, hogy ki az a Johnny Depp: