Kodak Ektra okostelefon: Készen állsz az alkotásra?

2017. május 23.
Szerző: Promóció

Egy spontán mosoly a barátnőd arcán. Kalandozás egy új városban. Tökéletesen passzoló smink és rúzs. Rengeteg különleges pillanat színesíti a hétköznapokat, melyeket legszívesebben azonnal megörökítenénk. A Kodak új okostelefonja kezünkbe adja a kulcsot, a kérdés csak az, hogy élsz-e a lehetőséggel, hogy megalkosd saját remekművedet.

A Kodak Ektra okostelefon egy klasszikus újjászületése. 21MP-es gyors fókusszal bíró kamerája f2.0 fényerejű, így kedvezőtlen fényviszonyok közt is lenyűgözően részletgazdag képeket készít. Mindez egyedi kamera alkalmazással egészül ki, amit intuitív érintéssel vezérelhetünk, az egyes beállításokat pedig valós időben próbálhatjuk ki, így minden körülmények között a legmegfelelőbb funkciót használhatjuk.

Szelfikamerája 13MP-es és automatikus élességállítási funkcióval bír, ami élénk, éles önarcképeket biztosít.

A lenyűgöző kamera erőteljes okostelefont kíván, ennek megfelelően a Kodak Ektrát tízmagos processzor és nagy kapacitású akkumulátor hajtja.

A klasszikus Kodak jellemzők intuitív formatervezéssel egészülnek ki. Ha ennél is többre vágysz, fokozd a hatást az Ektra okostelefonhoz elérhető bőr táskával!

Fedezd fel a Kodak Ektra okostelefont, és alkosd meg saját pillanatod!