Juhúú! Úgy tűnik, az egyik kedvenc színészünk lesz Dzsini az Aladdin élőszereplős változatban

2017. április 24.
Szerző: Kálmán Zsófi

Mégis ki léphet Robin Williams nyomába?

Szerintünk senki, hiszen abban megegyezhetünk, hogy Robin utánozhatatlan, de az új választott talán egy másik fejezetet nyithat ennek az ikonikus karakternek a történetében.

Ha már csak ezt a slágert vesszük...

Mint arról már beszámoltunk, A szépség és a szörnyeteg sikere után 16 további remaket készít a Disney, és erre a listára az idén 25(!) éve készült Aladdin is felkerült.

Nézd meg a galériánkat - 16 kép
16 további meséjét filmesíti meg a Disney

A színészek kiléte egyelőre még titkos, viszont a legfrissebb hírek szerint Dzsini új hangját már nagy erőkkel keresik, és nem kisebb sztárral, mint Will Smith-el folynak a tárgyalások.🎉🎉

A filmet Guy Ritchie fogja rendezni, a megjelenés dátumáról viszont még nincsenek biztos információk, a siker viszont szinte garantált, A szépség és a szörnyeteg például már a nyitóhétvégén 170 millió dollár bevételt hozott, világszerte pedig további 180-at, ezzel minden idők legnyereségesebb márciusi premierje lett.

Will-el egyébként a Dumbo remake miatt is tárgyaltak, amit Tim Burton rendez majd, ám sajnos a film nem fért bele a színész idejébe, reméljük, hogy Dzsininek már nem fog tudni ellenállni.

Mit szólsz, te örülnél Will-nek?