Alexis Bledel is csalódott a Szívek szállodája fináléjában

2017. április 12.
Szerző: V. Zsófi

Ezt gondolja a sorozat befejezéséről.

Olvasd el ezt is!
Végre az összes kedvenc Szívek szállodája szereplőnk a vörös szőnyegen - De vajon ki változott a legtöbbet?

A legtöbb rajongónak az volt a legnagyobb kifogása a sorozat novemberben bemutatott folytatásával kapcsolatban, hogy elbántak Rory karakterével.

Míg az eredeti széria esszenciáját mindigis az adta, hogy egy leányanya kemény munkával próbál jobb életet termeteni a zseni lánya számára, addig a folytatás egy ambíció nélküli, otthontalan, véletlenül teherbe esett Rory-val zárult.

A Rory-t játszó Alexis Bledel is meglepődött, amikor elolvasta a karakter utolsó pillanatit a forgatókönyvben. Azt mondta a sorozat készítőjének, Amy Sherman-Palladinonak:

Reméltem, hogy Rory története felemelően végződik azután, hogy olyan keményen dolgozott. Szerettem volna látni a sikereit és azt, ahogy kivirágzik.

-

Hozzátette azt is, hogy nehezen emésztette meg a döntést. Majd hozzátette:

Amy tudta, milyen reakciókat fog kapni a közönségtől. Örömmel adott nekik magas labdát. Tudom, hogy pontosan ezt akarta és bízom benne

-

Amy Sherman-Palladino az eredeti széria utolsó évada előtt kilépett a produkcióból és évekig gyötörte a fanokat azzal, hogy mindigis négy szóval szerette volna befejezni a sorozatot. A Netflixnek hála már tudjuk, mi az a négy szó:

"- Anya?
- Igen?
- Terhes vagyok."

Te elégedett vagy a befejezéssel?