Drew Barrymore és John Cena Crocs cipőben!

Drew Barrymore és John Cena Crocs cipőben!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A hollywoodi színésznő és az amerikai profi pankrátor lettek a Crocs márkanagykövetei

A Crocs mára már többet jelent egyszerű papucsnál, lábbelijei számos színben és fazonban elérhetőek, hogy mindenki megtalálhassa saját kedvencét. A kényelem mellett ugyanis minden egyes modell esetében elsődleges szempont az, hogy megtaláljuk azt a darabot, ami legjobban jellemez minket, amiben merünk önmagunk lenni. Ez a Crocs új kampányának központi üzenete, melyet olyan amerikai hírességek közvetítenek, mint Drew Barrymore, színésznő, és John Cena, pankrátor.

Ki ne emlékezne a Charlie angyalai vörös üdvöskéjére, vagy az 50 első randi főszereplőjére Drew Barrymoore-ra? A színésznő a Crocs „Come as you are”, vagyis „Légy önmagad!” mozgalmának nagyköveteként hívja fel a figyelmet az egyedi stílus és kényelem fontosságára, melyet két gyermekes édesanyaként a legfőbb szempontnak tart. Az egyedülálló Croslite anyagnak köszönhetően, mely a márka saját fejlesztése, a tavaszi kollekció divatos és praktikus viseletet biztosít, továbbá a lábbelik talprészének szerkezete idomul a lábhoz és elősegíti az egészséges testtartást is.

Kép

A „Come as you are” mozgalom üzenetével nem csak a hollywoodi színésznő, hanem John Cena amerikai pankrátor is egyetért:

„Már a kezdetektől személyes kapcsolat fűz a „Come as you are” kampány üzenetéhez. 14 éves korom óta hirdetem, hogy merjünk önmagunk lenni és küzdeni azért, amiben hiszünk. Úgy gondolom, hogy a negatívumok helyett a jó dolgokra kell koncentrálnunk, a Crocs által is képviselt pozitív gondolkodásmódot helyezve előtérbe. Ez a kampány ezért is ilyen fontos számomra.”

A Crocs mozgalmához csatlakozott márkanagykövetek tökéletesen illenek a cég által képviselt értékekhez, hiszen mindketten fontosnak tartják a pozitív és magabiztos gondolkodást, a „Come as you are” vagyis „Légy önmagad!” szemléletmódot.

Az egyedi stílust képviselő új tavaszi és nyári kollekció modelljei megtalálhatóak a www.tranzitshop.hu oldalon, illetve a következő márkaboltokban: Budaörs - Kika Crocs üzlet, Aréna pláza - Crocs sziget , Váci utca 60. - Crocs márkabolt.

Kép

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!