Micsoda kollekció lesz! Egyik kedvenc divattervezőnkkel kollaborál ősztől a Lancôme

2017. március 23.
Szerző: Kálmán Zsófi

Amikor a divat és a szépségápolás találkozik, abból csak valami jó születhet!

Új együttműkösés készülődik a Lancôme háza táján, ugyanis ma megtudtuk, hogy a neves sminkmárka Olympia Le-Tannal fog együtt dolgozni. A párizsi divattervező ősszel csatlakozik a Lancôme csapatához, és már azt is megsúgták nekünk, hogy igazán szexi és elbűvölően vintage sminkkollekció várható.

A Lancôme történetében, a divatvilággal való együttműködések közül ez a limitált kollekció jelenti a legújabb fejezetet. Alber Elbaz, Yiqing Yin, Alexandre Vauthier, Jacquemus, Anthony Vaccarello és Sonia Rykiel után Olympia Le-Tan segítségével fejezi ki a Lancôme, a nőkről alkotott energikus vízióit.

A nosztalgikustól az őrületesen retróig, Olympia Le-Tan ízlése szabadságot, természetes nőiességet tükröz. Ez a technikailag színes, szürreális, poétikus és képromboló univerzum jelenik meg az ő kézzel hímzett kiegészítőin, melyek egyértelműen kötelező darabok egy párizsi nőnek, illetve azoknak, akik tőlük inspirálódnak.

Olympia Le-Tan dizájnjaiban kombinálja a költészetet és “joie de vivre” életérzést. A két éra közötti híd tükrözi korunk kisugárzását, ünnepli minden nő személyes szépségét.

- mondta Françoise Lehmann a Lancôme nemzetközi igazgatója.

Nézd meg ez iddigi kollekciókat, amikbe a divat nagyágyúi is beleütötték az orrukat!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Lancôme x Divattervezők

Ez az exkluzív kollekció 2017 augusztusától érhető el az üzletekben. További részletek hamarosan érkeznek.