A legmenőbb copf, amit valaha láttunk! Így készítsd el te is Gwen Stefani frizuráját magadnak

2017. március 14.
Szerző: Kálmán Zsófi

Nem is olyan bonyoult, mint elsőre gondolnád!

Olvasd el ezt is!
10 szuper frizura, amit 10 másodperc alatt elkészíthetsz magadnak

Gwen Stefani a copfok koronázatlan királynője. Az énekesnő pontosan tudja, hogy mi áll jól neki, hosszú évek óta nem tágít a platina szőke hajtól, és ha extrém copfokról van, akkor neki bármi jöhet. Karrierje során annyi féle volt már a frizurája, hogy meg sem tudnánk számolni, de a lófarokhoz mindig visszatér, na de nem ám olyan uncsi módon, mint ahogy általában mi...

Gwen ebből is kihozza a maximumot, új csavart copfjáért pedig egyenesen odáig vagyunk. A 47 éves énekesnő a Kid's Choice Awards-on villantotta meg ezt a csodás frizurát, mi pedig annak is utánajártunk, hogyan tudod akár te is elkészíteni!

És kiderült, hogy könnyebb, mint gondolnád. A fodrászok nem győzik hajtogatni, hogy a könnyen formázható frizura titka a jól tartó hajwax és zselé, amíg nem szárad meg taljesen, úgy formázhatod tincsidet, ahogy csak akarod és a végén hullámcsatokra sem lesz szükséged. Ez Gwen titka: ahelyett, hogy csak lazán összefognád a hajad, válassz le egy nagyobb tincset oldalról és óvatosan formázva tekerd a copfod köré.