Micsodaa? Meghan Markle gyűrűt kapott Harry hercegtől? - FOTÓK

2017. február 7.
Szerző: Kálmán Zsófi

Jól látjuk, amit látunk?😮

A paparazzik árgus szemekkel figyelik Meghan Markle és Harry herceg minden lépését. Még csak alig pár napja, hogy sikerült először sikerült kézen fogva andalgós képeket készíteni róluk, most viszont egy másik fotósorozat tartja lázban a világot. Meghan ujján ugyanis egy igazán figyelemreméltó gyűrű díszeleg!

Sajnos nem eljegyzési, de elég árulkodó, hogy az egyszerű karikagyűrűt egy H betű díszíti, így nyilvánvalóan köze van Harry-hez, vagy talán pont tőle kapta, hiszen már közös karkötőjük is van, amit mind a herceg, mind Meghan rendszeresen hord.

Úgy tűnik, hogy amennyire az elején nem örültek a britek Harry választásának, annyira várják most már a közelgő esküvőt. Igen, közelgő, ugyanis egyesek úgy vélik, hogy hamarosan egy gyönyörű jegygyűrű kerül a 35 éves színésznő ujjára, akit nemrég esküvői ruhában is megcsodálhattunk:

Olvasd el ezt is!
Valamiről lemaradtunk? Harry herceg barátnője, Meghan Markle esküvői ruhába bújt

Mi már azon sem csodálkoznánk, ha hamarosan a fogadó irodákban lehetne megtenni a téteket az időpontra, de egy biztos, ha Harry felteszi a nagy kérdést, arról azonnal beszámolunk!