Hogy micsoda? Jamie Dorman Budapesten mozizott, tippelj, hogy mit nézett meg!

2017. február 3.
Szerző: Kálmán Zsófi

Nekünk erről mirért nem szóltak?

Olvasd el ezt is!
10 film, ami jóval szexibb, mint A szürke ötven árnyalata

Újabb sztárdömping van Budapesten, először Jennifer Lawrence érkezett hozzánk az év elején, majd Jamie Foxx tűnt fel egy nyilvános mosdóban, most pedig a hollywoodi szívtipró, Jamie Dornan tartózkodott álunk néhány napot természetesen filmforgatás miatt.

Jamie-t A sötét ötven árnyalata is követte hazánkba, és egy szerdai interjúból kiderült, hogy ő bizony már látta a végeredményt, méghozzá egy hazai moziban. Itt szögeznénk le a félreértések elkerülése végett, hogy senki nem maradt le semmiről, a premier február 9-én lesz itthon, Jamie-nek kiváltságosként vetítette le a Cinema City Aréna a filmet.

Olvasd el ezt is!
Dakota Johnson kitett magáért: ebben a káprázatos ruhában jelent meg A sötét ötven árnyalata premierjén

Mint azt az Origo megtudta, a sztár egyedül ült be a mozi 32 férőhelyes VIP-termébe, és testőrök nélkül érkezett a bevásárlóközpontba, mondjuk az utóbbi hetekben alaposan megváltozott, talán ezért nem tart a rajongók hadától.

Olvasd el ezt is!
Jaj, ne! Jamie Dornan leborotválta az összes haját - FOTÓ

De ami még meglepőbb, Jamie egy nappal korábban a Westend mozijában a Zsivány Egyes című Star Wars-filmet is megnézte, de azt egy rendes, publikus vetítésen. Most komolyan, hogy nem szúrta ki senki?