A tökéletes test nem jön magától! Így vall az alakformálásról az egyik legirigyeltebb magyar szépség

2017. február 1.
Szerző: Kálmán Zsófi

Csodanők márpedig nincsenek!

Mi nők szeretjük azt hinni, hogy másnak az alakformálás olyan egyszerű. A tökéletes testű sztárokat vagy a már-már emberfeletti karcsúsággal megáldott Victoris's Secret angyalokat látva pedig előjönnek a kifogás. No meg az irigység, pedig ezt nem irigyeljük tőlük!

Olvasd el ezt is!
Ez durva! Így edzik tökéletesre magukat a modellek a Victoria's Secret bemutatóra

Ahogy a sztárok is sokszor posztolnak szenvedős fotókat az edzőteremből!

Mondhatjuk, hogy a jó genetika az oka, vagy "neki csak ez a dolga", profi segítséget kap, és még az is felmerülhet bennünk, hogy talán nekik nem is 24 órából áll egy nap. Ismerős?

Olvasd el ezt is!
10 vicces illusztráció, amit csak azok a nők értenek, akik már valaha próbálták elérni az álomalakot

Ám az edzések és a szigorú diéta mindenkinek hasonlóan nehéz és rengeteg kitartást, önfegyelmet igényel. Nincsenek csodák, minden bomba nő alakja mögött kemény munka van, az eredmény persze már magáért beszél, de az odavezető útba nem gondolunk bele. Erről mesélt most a híresen gyönyörű Aryee Claudia, ismertebb nevén Tücsi, aki egyből eloszlatta a mítoszt: csodanők nincsenek!

A mozgás már egészen kicsikoromtól az életem része, mindig is sportoltam valamit. Ez a természetes számomra, így érzem jól magam. Imádok új sportokat kipróbálni, versenyezni, jöhet bármi, ami megmozgat és endorfint szabadít fel. Alapvetően olyan típusú ember vagyok, aki sosem elégedett teljesen, mindig szeretnék jobban csinálni valamit. Vannak persze kedvenc mozgásformáim, de mindig izgalmas újakkal próbára tenni magam.

-

De legyünk realisták. A felgyorsult élet forgatagában tényleg nehéz megtalálni azokat a réseket, ahová még befér egy kis extra mozgás az egészségünk megőrzése érdekében, de mindez mégsem lehetetlen. Ahhoz, hogy ki tudjunk lépni a komfortzónánkból, le kell győzni a fáradtságot, a nem-akarást, a bennünk élő kényelmet és lustaságot. Tücsinek erre is van egy bevált megoldása:

A Sportkártyát nekem találták ki, nem kell elköteleznem magam egy sportág vagy terem mellett, hiszen a mozgás szabadságát adja országszerte közel 400 helyszínen, így ha sokat utazom, akkor sem kell lemondanom az edzésről. Mozgás után fontos a megfelelő regenerálódás, ezért rendszeresen használom a wellness részlegeket is a kártyával, egy kis gőz és szauna, és máris energikusabbnak érzem magam.

-

És erről nem csak beszél, hanem meg is mutatja!