Kínos baki: Nicole Kidman helyett egy másik színésznőnek gratuláltak az Oscar jelölésért

2017. január 25.
Szerző: Kálmán Zsófi

Bár a tweetet hamar törölték, az internet még sem felejt.

Olvasd el ezt is!
Oscar 2017: Íme a jelöltek teljes névsora

Tagnap végre bejelentették a 89. Oscar jelöltjeinek névsorát. Az Amerikai Filmakadémia idén 24 kategóriában adja majd át a szobrocskákat, számunkra pedig külön büszkeség, hogy idén is szurkolhatunk magyar alkotásért, hiszen Deák Kristóf Mindenki című kisfilmje bekerült a legjobb élőszereplős kisfilmek közé.

A nagy öröm mellett viszont akadt nevetni való is, ugyanis az már szinte biztos, hogy az év egyik legkínosabb bakiját az Oroszlán c. film közösségi oldalán sikerült produkálni. Az Oroszlán 6 kategóriában is harcba szál, többek között Nicole Kidmant is jelölték a filmben nyújtott alakításáért és azt rebesgetik, hogy győzelme szinte garantált. Nos, a szuper hírről a film Twitter-oldalán is szeretett volna elbüszkélkedni a csapat, ám Nicole helyett egy másik színésznő nevét írták ki.

Olvasd el ezt is!
Vége a plasztikai rémálomnak? Nicole Kidman rég nem tündökölt ennyire a vörös szőnyegen

Egy olyan színésznőjét, aki nem is szerepel a filmben. Egy olyan színésznőjét, akit idén egyáltalán nem jelöltek az Oscaron. Nyilván nagy volt a kapkodás...

Erre mondják azt, hogy ciki!

Természetesen nem kellett sok idő és az éles szemű követők azonnal kiszúrták a kínos bakit, valamint nem felejtettek gratulálni Naomi Watts-nak.

Az estre pedig végül maga Nicole Kidman is reagált, aki nyilvánvalóan épp fürdik a boldogságban, és nincs ideje fennakadni ilyen apró baleseteken!