Szörnyen kínos helyzetbe került Nicole Kidman a díjátadón

2017. január 17.
Szerző: Menyes Barbi

Csak most, egy héttel a Golden Globe-gála után derült fény arra, milyen rémesen kínos helyzetbe hozta magát a díjátadón Nicole Kidman..

Eddig mindenki mélyen hallgatott a múlt vasárnapi Golden Globe-gálán történtekről, most azonban az egyik amerikai lap arról írt, hogy Nicole Kidman többször is nevetségessé tette magát a gálán, ahol ott volt Hollywood színe-java.

Olvasd el ezt is!
Natalie Portman teljesen kibukott a Golden Globe után

Nicole azzal indított, hogy a bejövetelkor odaszaladt az éppen interjúzó Tom Hiddlestonhoz, és elmondta, mennyire izgatott az este miatt. A színész és a riporter próbálták menteni a kínos helyzetet, hiszen ők sem nagyon tudták mire vélni Nicole kirohanását.

Ám itt még nem ért véget a díva estéje: a sztárokkal teli asztalnál Nicole igencsak harsány volt, és éhen akart halni: megállás nélkül a pincéreket nyaggatta egy pizzáért. Egy idő után férje, Keith Urban jobbnak látta cselekedni, és elindult a nejének pizzás falatkákat szerezni.

És hogy miért volt ilyen fura az ausztrál színésznő? Az asztalánál ülők szerint a díva kissé túl sokat ivott, és már eleve úgy érkezett az estére, hogy túlságosan jól érezte magát, és ezt nem is rejtette véka alá.

Ne izgulj, Nicole, ez a legjobbakkal is előfordul!

Ez a cikk eredetileg a joy.hu-n jelent meg.