3 szín, amivel letagadhatsz pár évet a korodból

2016. december 16.
Szerző: Kálmán Zsófi

Íme 3 szín, amivel biztos, hogy nem lősz mellé!

Olvasd el ezt is!
35 színpompás szett a szürke téli napokra

Ki akarna olyasmit viselni, ami öregíti? És az is előfordulhat, hogy valami, ami hosszú évekig jól állt, az mára már inkább előnytelenné válik számodra. A bőröd és a hajad színe az idő előrehaladtával folyamatosan változik, így a váltás szinte minden esetben elengedhetetlen. Szóval csempészd be a következő jolly joker színeket a ruhatáradba, és kedvenc darabjaidat dobd fel némi fiatalító vidámsággal!

1. Türkiz

A türkiz minden bőrtónusból kihozza a legjobbat. Rengeteg változata van ennek a színnek, a szinte már kékbe áthajlótól a majdnem zöldig, sötétebb és világosabb árnylatok, így tényleg mindenki megtalálhatja, a hozzá leginkább passzolót.

2. Vörös-ibolya

A nők többségének, főleg a világosabb bőrtípusba tartozókat sápasztják a pasztelles árnyalatok, ellenben az élénk és vibráló színekkel, amik életet lehelnek a legfáradtabb napokba is és javítják a közérzetet. Ezek közül is az egyik legjobb választás a vörös-ibolya, amiben egyszerre megvan a gazdag bíbor és a játékos málna is.

3. Grafitszürke

A grafitszürke az új fekete. Mert bár imádjuk a feketét, be kell vallani, hogy sokszor szigorú megjelenést sugároz és pár évet simán rádob a valódi korunkra. Ezzel szemben a grafitszürke vagy a sötétkék egy jóval lágyabb változat, ami az új kedvence lehet bárkinek.