A Jurassic World sztárja fast fashiont viselt a vörös szőnyegen

Forrás: Europress
2016. december 14.
Szerző: V. Zsófi

Bryce Dallas Howard arról panaszkodott, hogy testalkata miatt nincsenek lehetőségei, amikor estélyi ruhát kell viselnie.

A színésznő néhány napja a kritikusok díjátadójára volt hivatalos, ahol egy kivágott sárga színű Topshop estélyi ruhát viselt, ami szokatlan választás egy gálára egy ilyen kaliberű színésznőtől. Sokkal gyakoribb, hogy valamely nagy divatház vagy dizájner öltöztesse őket. Igaz, Bryce idén a Golden Globes-on már beszélt a problémájáról.

forrás: Europress
Olvasd el ezt is!
10 lesifotó, ami megmutatja, hogy mit kell kiállnia a sztárok személyi asszisztenseinek

„Amikor nem jó rád a mintadarab, vagy nem vagy közvetlen kapcsolatban a tervezővel, akkor nem sok 6-os méretű ruha közül válogathatsz.”

-

- mesélte. A mintadarabok (melyek különböző promóciós célra: eseményekre, fotózásokra, nem eladásra készülnek) ugyanis többnyire 2-es méretűek, ami európai számozásal 34-est jelent, Bryce pedig 38-ast hord.

A Topshop ruha - ami a People szerint 240 dollárba került hihetetlenül olcsónak számít a többezer dolláros hollywoodi mércéhez képest - egyébként remekül állt a színésznőnek. De azért szomorú, hogy a nem szuperkarcsú nőknek még mindig sokkal kevesebb választási lehetőségük van a divat terén, legyenek akár holywoodi színésznők, akár átlagemberek.

Neked is volt már hasonló problémád?