Kiállításajánló: 3 nyúl, 26 nő, 32 szék

2016. december 12.
Szerző: Kálmán Zsófi

Lessetek be velünk a kiállítás legizgalmasabb részleteibe, aztán irány a VITRIN!

A Mercedes Benz Fashion Week Central Europe kifutóján már leesett az állunk a Je Suis Belle 2017-es tavaszi-nyári kollekciójától, most azonban egy egészen új szemszögből is csodálhattuk meg őket.

Péntek este ugyanis a Je Suis Belle és a VITRIN közös kiállításán jártunk. A 3 nyúl, 26 nő, 32 szék lehetőséget teremt, hogy a látogató elmélyüljön a különböző alkotási területek átjárhatósága között, nézd meg a helyszínen készített összefoglalónkat és ha kedvet kaptál, december 16-áig te is ugorj be a VITRIN-be!

A megnyitó előtt a Je Suis Belle egyik tervezője, Kiss Tibor vezetett minket körbe.


Az aprólékos kézimunkával létrehozott ruhák közelebb kerülnek a szemlélőhöz a térbe installálva, képekként újraértelmezve, így lehetőség nyílik arra, hogy a néző elmerülhessen azok részleteiben is. Ehhez kapcsolódik Gáldi Vinkó Andi fotóművész "26 Women" fotósorozata, amiben 26 érdekes és inspiráló nő állt portrét, ezzel tovább árnyalva és színesítve a ruhák gazdag jelentését, a mögöttük rejlő személyes történeteket.

A VITRIN showroom a Solinfo és a defo labor közös projektjeként született, vezető nyugati és északi brandek székein keresztül mutatja be a legfrissebb trendeket. A showroom székei különleges háttérként szolgálnak, egyedi karaktereikkel keretbe helyezve a kiállítást.

Később pedig a tervezőpáros másik tagja, Dévényi Dalma is elárult nekünk néhány részletet.


"26 Women" fotósorozat egyik szereplője: Bocskor Bíborka


Gyönyörűek lettek a képek! Kiss Tibor a "26 Women" fotósorozatról mesélt nekünk!


A kiállítás megnyitójára egy különleges videó is készült, amiben Törőcsik Franciska is látható.

Nézd meg te is! A kiállítás december 9-16. között várja a látogatókat.