Anna Faris-t elbizonytalanították a Chris Pratt megcsalásáról szóló pletykák

Forrás: Europress
2016. december 6.
Szerző: V. Zsófi

Még a világ legcukibb sztárpárjának sem könnyű átvészelni a bulvársajtó támadásait.

A színésznő saját podcastjének legutóbbi adásában beszélt sebezhetőségéről. A szintén színésznő és színészfeleség Isla Fisher (Sacha Baron Cohen a férje) volt a beszélgetőpartnere. A két színésznő a nyilvánosság előtt zajló párkapcsolatok nehézségeit vitatta meg.

Míg Fisher elmesélte, hogy nem szeret a férjéről és a gyerekeikről beszélni az interjúkban, Faris bevallotta, hogy ők Chris-szel sokat beszélnek arról, hogyan lehet közszereplő párként élni, de próbára tette őket, amikor körülbelül egy évvel ezelőtt a bulvársajtó arról írt, hogy a férje megcsalja őt.

Megpróbálta figyelmen kívül hagyni a cikkeket, de

„Emlékszem, mennyire megbántott az, hogy zavartak ezek az írások, mert nem akartam olyasvalaki lenni, akire hatással lehetnek a pletykalapok.”

-

- mondta.

Azt is hozzátette, hogy annak ellenére is sebezhetőnek érezte magát, hogy biztos a kapcsolatukban.

„Büszke vagyok arra, hogy milyen nagyszerű a kapcsolatom Chris-szel, de amikor ilyeneket írnak és ő ebben az őrült világban valahol máshol forgat éppen, én pedig L.A.-ben nevelem a gyerekünket, persze, hogy sebezhetőnek érzem magam, minden normális ember így érezne.”

-

Anna Faris (40) és Chris Pratt (37) 2007-ben ismerkedtek meg a Szédületes éjszaka című filmük forgatásán, majd két évvel később össze is házasodtak, kisfiuk, Jack 4 éves.