Te tudtad ezt? Íme egy tény Mary-Kate és Ashley Olsenről, ami lerombolt egy világot bennünk

2016. december 5.
Szerző: Kálmán Zsófi

A világ legnépszerűbb ikrei nem is igazi...

Olvasd el ezt is!
10 ikerpár, aki legalább annyira menő, mint az Olsen lányok

A lányokba a hihetetlen hasonlóság és a cuki pofi miatt szeretett bele a világ, de vajon akkor is ilyen híresek lennének, ha nem lennének igazi ikrek? Mert nagyon úgy néz ki, hogy nem azok.

Korán jött a siker, hisz Mary-Kate és Ashley első fontos szerepe Michelle Tanner volt a Bír-lakban, majd hat éves koruktól kezdve kezdtek el szerepelni különböző TV-filmekben, melyek sora folytatódott egészen tinédzser korukig. A közönség imádta a cuki duót, a rendezőknek pedik sokszor könnyebbség volt, hogy akár egymást is tudták helyettesíteni a forgatásokon.

Hisz ki tudná megmondani, hogy melyik Mary-Kate és melyik Ashley?

A lányok idén már a 30. születésnapjukat ünnepelték, útjaik külön váltak, ám sokan még mindig abban a hitben élnek, hogy ők egypetéjű ikrek. Pedig Mary-Kate és Ashley a közelmúltban megerősítette, hogy ez bizony a velük kapcsolatos legnagyobb tévedés. Annak ellenére, hogy ugyanúgy néznek ki, nem egypetéjű, hanem kétpetéjű ikrek. A kétpetéjű ikrek pedig genetikailag nem hasonlítanak jobban egymáshoz mint más nem iker testvérek, így igazából ők szimplán csak testvérek.