Villám stílustipp: Ilyen csizmát kellene hordanod az alakod szerint

2016. november 22.
Szerző: Kálmán Zsófi

Segítünk megtalálni neked a szezon legtökéletesebb darabját, csak az a kérdés, hogy melyik típusba tartozol!

Olvasd el ezt is!
10 cipő, ami egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhat

1. Oszlop

Az idei szezon nagy visszatérője a hosszú szárú csizma. De be kell vallanunk, ez a fazon csak keveseknek áll jól, ám te pont közéjük tartozol. Mivel a figyelmet a combra tereli, ezért vékony, formás láb kell hozzá.

2. Homokóra

A boka fölé érő csizmák szintén elárasztották a boltokat, és bár jóval több alkatnak lehet előnyös, a tökéletes arányok itt is fontosak. És kinek lennének tökéletesebb arányai, mint egy nőies homokórának?

3. Körte

Mivel csípő tájékon vagy erősebb, ezért érdemes elkerülnöd a magasabb szárú fazonokat, hisz ezek optikailag még rövidebbnek mutatják a lábad. Számodra a bokacsizma a legjobb választás, amivel a mostani trendeknek megfelelően még a vékony bokádat is megvillanthatod.

4. Fordított háromszög

Tereld el a figyelmet a szélesebb válladról egy szinte már pofátlanul feltűnő csizmával. Szerencsére most minden adott, hogy ízlésed szerint válogass az üzletekben, jöhetnek a printek, a nyomatok, a fémes árnyalatok és a glitteres darabok is, hogy mennyire vagy merész, az csak rajtad áll.

5. Alma

A térdig érő fazon egy hosszabb szoknyával vagy nadrággal párosítva számodra a tökéletes választás. A trükk csak annyi, hogy a csizmád szinte belesimuljon a szettedbe, az így kapott homogén felület pedig hosszabbnak mutatja a lábad.