Bélelt papucsok a Crocs-tól - puha meglepetés az ünnepekre!

2016. október 16.
Szerző: Promóció

Ajándékozzunk melegséget szeretteinknek!

Idén is elérkezett az év egyik legcsodálatosabb és egyben legstresszesebb időszaka. Az ajándékvásárlás minden évben rengeteg embernek okoz fejtörést, hiszen igyekszünk, olyan meglepetésekkel készülni, aminek családtagjaink, barátaink nem csak örülnek, hanem hasznát is veszik.
Ha a kreativitásunk kezd cserben hagyni, de mindenképpen hasznos dolgot szeretnénk adni, miért ne ajándékoznánk egy kis melegséget szeretteinknek a hideg hónapokra?

A legújabb Crocs bélelt papucsok széles választékban elérhetőek a család minden tagja számára. Gondoskodásunkat könnyen kifejezhetjük az ultra könnyű lábbelikkel, melyek a szőrös bélésnek és díszítésnek köszönhetően nem csupán kényelmesek, de vidámak is. A könnyen bebújós papucs ultra puha 100% poliészter belépőrésze garantálja a lábak gyors felmelegedését a hűvös reggeleken.

A modellek a megszokott színek mellett, divatos állatmintákkal is elérhetőek, hogy mindenkinek megtalálhassuk a leginkább megfelelőt, a gyerekeknek pedig olyan élénk összeállításokból választhatunk, mint pink fekete béléssel vagy kék fehér béléssel Az egyedülálló Crocs Lite TM Super anyagnak köszönhetően, mely a márka saját fejlesztése, a lábbelik talprészének szerkezete idomul a lábhoz és elősegíti az egészséges testtartást. Csúszásmentes Crocs Lite TM talpa pedig nem hagy nyomot a padlón. A kivehető és mosható bélés higiénikussá teszi a mindennapi viselést.

Ajándékozz melegséget a Crocs bélelt papucsaival és válogass kedvedre a www.tranzitshop.hu oldalon.