Ez a villámtrükk Cameron Diaz tökéletes alakjának titka

2016. november 14.
Szerző: Kálmán Zsófi

40-en túl már a Cameron Diaz szerint sem elegendő a szerencsés alkat.

Olvasd el ezt is!
Bizarr szépségtitok: Ezt eszi Victoria Beckham minden nap, hogy tökéletes maradjon a bőre

A színésznő mindig is a szuperkarcsú hírességek táborát erősítette, ám a sportos életmódon és az egészséges táplálkozáson túl még egy szuper titka van 44 éves sztárnak. Cameron esküszik a H2O jótékony hatására, ezért minden reggelét egy hatalmas pohár vízzel kezdi.

Nagyon fontos, hogy reggel sok energiát szerezzek a naphoz. Ébredés után az első, hogy megmosom a fogam, majd iszom egy kis vizet és pár perccel később legurítok egy egész litert.

- árulta el egy interjúban Cameron.
Olvasd el ezt is!
Így alakította magát bomba nővé Selena Gomez egy hónap alatt

És hogy ez jó módszer-e? A szakértők szerint egyértelműen igen! Testünk ezerrel dolgozik miközben alszunk, és egy hosszabb szakaszú alvás után szükség van a folyadékpótlásra. A legtöbben amúgy sem visszük be napközben a minimum folyadékmennyiséget, így nem csoda, ha reggel szomjasan ébredünk.

A testi funkciók helyes működéséhez elengedhetetlen a víz, enélkül sosem pöröghetünk 100 százalékosan, romlik a koncentráció és a mozgás.

- mondja a szakember.

Egy nagy pohár víz segít felébredni és a szervezet is azonnal max fokozatra kapcsol, pörög az anyagcsere, minden adott egy energikus naphoz és a tökéletes, feszes testhez.

Kell még más érv?