6 éves a Luisa Spagnoli Magyarországon

2016. november 9.
Szerző: Promóció

A történelmi olasz brand idén ünnepli magyarországi fennállásának 6. évfordulóját. Az első magyarországi üzlet éppen hat évvel ezelőtt 2010. októberében nyitotta meg kapuit Budapesten a Párizsi utca 1. alatt. Ezt követte 2012. márciusában Győrben a Kazinczy utcában a második üzlet, majd 2015. augusztusában Debrecenben a Piac utca 16-ban a harmadik szalon. Október 25-én az idén tavasszal megnyílt –a Luisa Spagnoli cégtörténetét is bemutató- Grifolino Museo-ban tartott rendezvényen Őexcellenciája Maria Assunta Accili Sabbatini Olaszország magyarországi nagykövete és Erdei Edit a Cívisház Zrt. gazdasági igazgatója mondtak köszöntőt az évforduló alkalmából.

A partyn levetítésre került a cég magyarországi történetét bemutató kisfilm. A rendezvénnyel egyidejűleg megnyitásra került az idén Pulitzer- díjjal kitűntetett Balogh László fotográfus ’Hortobágy’ című kiállíása, amely 2016. december 31-ig látogatható a múzeumban.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Őexcellenciája Marie-France Raymonde Adeline André a Belga Királyság nagykövete, Otilia Kácerová asszony a szlovák nagykövet felesége, Dott. Marco Bulf, az Olasz Külkereskedelmi Intézet magyarországi igazgatója.