Micsoda botrány! A Harry Potter rajongók tiltakoznak Johnny Depp ellen

2016. november 8.
Szerző: Kálmán Zsófi

De vajon mivel haragította magára őket a színész?

Olvasd el ezt is!
Neked feltűnt? 10 Harry Potter sztár, aki a Trónok harcában is szerepelt

Mint már korábban mi is beszámoltunk róla, Johnny Depp főszerepet kapott a hamarosan készülő Legendás állatok és megfigyelésük folytatásában. Bár még az első film is csak jövő héten startol a mozikban, máris mindenki a második részről beszél. A rajongók ugyanis teljesen kiakadtak, hogy Johnny helyet kap a Harry Potter-univerzumban.

Úgy tudni, hogy a színész az egyik híres sötét varázslót, Gellert Grindelwaldot kelti majd életre, aki Dumbledore jó barátja, szerelme, majd ellenfele lett, de mi itt a gond?

Johnny Depp májusi válása távolról sem nevezhető botrányoktól mentesnek, exfelesége, Amber Heard szép kis szennyest teregetett ki róla. A családon belüli erőszak vádja mellet kiderült még egy megdöbbentő videó is, ami még a sztár legelhivatottabb követőit is megrázta.

Olvasd el ezt is!
Ez lesz a terhelő bizonyíték? Megrázó videó került ki a részeg Johnny Depp és Amber Heard veszekedéséről

Ezt a videót minden bizonnyal a varázslófilm rajongói is látták, akik ki kérik maguknak, hogy a filmvásznon egy olyan színészt lássanak viszont, aki magánéletében ilyen erőszakosan viselkedik, pláne védtelenekkel, hisz maga a Harry Potter sztori is egy sanyarú sorsú, elnyomással és erőszakkal harcoló kisfiúról szól.

Szóval a rajongók nem örülnek Johnny-nak, Hollywoodot viszont egyértelműen nem érdeklik a színész ellen meglengetett vádak - amiket végül egyébként ejtettek -, hisz A Karib-tenger kalózaiban és az új Harry Potter filmben is láthatjuk hamarosan.

Te mit gondolsz, helye van Johnny Deppnek a filmben?