Napi cuki: György herceg egy hollywoodi sztár gyerekével kötött barátságot

2016. november 7.
Szerző: Kálmán Zsófi

Micsoda találkozás!

Olvasd el ezt is!
György herceg nem spanol akárkivel! Így utasította vissza a kanadai miniszterelnököt a kis trónörökös

Minden turista titkos vágya, hogy az Nagy-Britanniába utazva legalább csak egy pillanatra elkapja a királyi család egyik tagját. A Buckingham-palota előtt sétálgatva a tekintetek az ablakokat pásztázzák, hátha elsuhan az egyik előtt a királynő, a sajtó nagy kedvence, Katalin, vagy a szupercuki György és Sarolta .

Ben Affleck épp Londonban tartózkodik családjával a Justice League forgatása miatt, bejárták a helyi nevezetességeket, voltak a Windsori kastélynál, a Towernél és Buckingham-palotánál, ám ők sem itt találkoztak az apró trónörökösekkel. Az eset ennél sokkal viccesebben, hisz 4 éves fia, Samuel úgy lelt rá szintén híres új barátaira az egyik helyi játszótéren, hogy fogalma sem volt róla, kikkel nyomja közösen a maratoni mászókázást.

Olvasd el ezt is!
Álompasi lesz! Szakértők szerint így fog kinézni György herceg felnőtt korában - FOTÓK

Az egyik nap nagyon esett az eső és a legkisebb fiamat elvittem egy fedett játszótérre. Nem voltak valami sokan, ezért is lettem figyelmes a furcsán viselkedő felnőttekre. Jól öltözöttek voltak, mindegyik fülében füles, nem is értettem mit keresnek itt biztonságiak. Én voltam az utolsó, aki észrevettem Györgyöt és Saroltát, már rég a fiammal játszottak.

- számolt be a nagy találkozásról Ben.