Így csinálja egy bombanő! Irina Shayk pikáns fekérnemű-titkairól árulkodott

2016. október 26.
Szerző: Kálmán Zsófi

Az már biztos, hogy Bradley Coopernek jó dolga van.

Olvasd el ezt is!
Lehet, hogy egész eddigi életünkben rosszul mostuk ki a melltartóinkat?

Irina benne a világ legjobb női toplistájában, és természetesen mindig kíváncsiak vagyunk egy ilyen bombázó titkaira. Irina ráadásul közel egy évtizede az Intimissimi arca, így mondhatjuk, hogy egészen jártas a témában. Most egészen a fehérneműs fiókjáig engedett minket, és árult el mindent, amit a melltartókról és bugyikról tudni érdemes.

1. Keverd bátran a darabokat

"Nem hiszek abba, hogy mindig szettben kell rohangálnunk. Én szeretek játszani a különböző anyagokkal és színekkel, keverni a feketét a fehérrel, a szürkét a fehérrel, vagy egy extrább darabot párosítani valami letisztulttal."

2. Nem minden a csipke

"Szeretem az annyira vékony darabokat, amik mellett elfeledkezem arról, hogy van rajtam bugyi és melltartó. Sosem szaladgálok egész nap csipkében."

Olvasd el ezt is!
Végre! Itt a tökéletes melltartó minden nő számára

3. Motivációs fehérnemű

"Néha mikor nehezebben veszem rá magam az edzésre, csak kiveszek egy szexi szettet a fiókból. Úgy érzem ettől egyből motiváltabb leszek és indulok megdolgozni az alakomért."

4. És az önbizalomnövelő fehérnemű

"Mindig megdobja az önbizalmam az tudat, ha a ruhám alatt valami egészen szexis bújik meg."

5. Az alapdarabok

"Minden nő számára kötelezővé tennék egy fekete, egy fehér, egy szürke, egy sötétkék és egy nude szettet, valamint egy push-up melltartót."