Új szerelem? Sosem gondoltad volna, hogy kinek a vállán sírja most ki magát Angelina Jolie

2016. szeptember 27.
Szerző: Kálmán Zsófi

Újabb pikáns részlet Brangelináék válása körül.

Olvasd el ezt is!
Így már sosem látjuk őket együtt! Ezek az utolsó paparazzi fotók a szerelmes Angelina Jolie-ról és Brad Pittről

Pont egy hete, hogy az egész sajtót bejárta Angelina Jolie és Brad Pitt válásának a híre. A botrány azóta napról napra tovább gyűrűzik, terjedtek pletykák Brad és Marion Cotillard titkos viszonyáról, ám most úgy tűnik, inkább Angie került meglepően közel egyik kollégájához.

A két sztárt pont a válás hozta össze, hisz azt rebesgetik, hogy a színésznő Johnny Depp vállán sírja most ki magát. Többek között a frissen vált Depp ajánlotta be Angie-t Hollywood legdurvább válóperes ügyvédjéhez, aki neki is segített elválni Amber Heardtól.

Hoppá, te kinek szurkolsz?

A két sztár 2010-ben kötött közeli barátságot közös filmjük, Az utazó forgatásán, amit anno a színész akkori felesége, Vanessa Paradis próbált szabotálni, mert nagyon félt, hogy vele is az történik, mint Jennifer Anistonnal. Most viszont olyan közel állnak egymáshoz, mint még soha, a bennfentes szerint Jolie és Depp hosszú hetek óta naponta legalább egyszer telefonálnak egymással, de a közeli ismerős mást is elárult:

Angelina szó szerint bálványozza Johnny-t, és alig várta, hogy egyszer közös filmen dolgozzanak. Mondanom sem kell, a forgatás alatt nagyon megszerették egymást.

-

Vajon melyik volt az a pillanat, amikor fellobbant láng?

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Angelina Jolie és Johnny Depp közös pillanatai