Az 5+1 legkínosabb playback-baki, amit kedvenc énekeseink valaha összehoztak a színpadon

2016. szeptember 26.
Szerző: Kálmán Zsófi

Ennél talán még az is jobb, ha hamisan énekelnek.

Hisz mi lehetne kínosabb annál, mint mikor egy neves énekes lebukik azzal, hogy csak tátog a színpadon? Persze az ilyen lebőgéseknek is megvan a toplistája, a legrosszabbak legrosszabjai, ikonikus előadások, de nem pozitív értelemben!

1. Britney Spears

Britney nagy visszatérése lett beharangozva a 2007-es Video Music Awards-on. Hát, talán élete egyik legrosszabb formáját sikerült összehoznia ezen az estén. Az egy dolog, hogy playback-elt - ezen talán senki sem lepődik meg -, de a koreográfiával sem állt éppen a helyzet magaslatán. Mindent elmond a közönség soraiban ülő sztárok tekintete...

2. Katy Perry

A 2013-as NRJ zenei díjátadón kétszer is felsült az énekesnő, mikor megpróbálta előadni a Roar című számát. Első körben túl hamar indult az ének és mire Katy a színpadra lépett, már mindneki számára egyértelmű volt, hogy ez bizony playback. És a rosszabb fajta. Előadását a műsorvezető szakította félbe, és technikai hibára hivatkozva megkérte, hogy fusson neki még egyszer az előadásnak. Második alkalommal viszont nem volt semmilyen playback, úgyhogy élőben kellett előadni számát. Hááát, legalább a szöveget tudta.

3. Selena Gomez

Ha elsőre nem tűnik fel, hogy hol a hiba, 0:58-nál rajtakaphatod az énekesnőt, aki a szám végén azonnal távozott a színpadról. De legalább már értjük, hogy miért hasznos a hajdobálás.

4. Lady Gaga

Gaga sokáig előszeretettel büszkélkedett azzal, hogy ő kizárólag élőben énekel. Igen durva képességei lehetnek, ha esés közben is ilyen szépen tudja tartani a hangokat. Csak tekerj 0:57-hez!

5. Lindsay Lohan

Ha már kilátásban sem volt az Oscar, Lindsay énekesi karrierbe kezdett, hátha így nagyobb sikereket tud elérni. A Good Morning America-beli előadása minden playback-es listára felkerül, pedig azért annyira nem volt rossz. Bár ha azt nézzük, hogy egy ilyet reggelente a fürdőszobában mi is letolunk egy hajlakkos flakonnal...

+1 Justin Bieber

És amire már nincsenek szavak!