Palvin Barbi bomba formába jött! Durva edzős képet posztolt

Forrás: Europress
2016. szeptember 12.
Szerző: Alberti Petra Bianka

A sokáig leducizott magyar modell – akinek bár akkor sem volt sok aggódni valója a plusz kliókat illetően – az utóbbi időben lelkiismeretes edzéssel dolgozik a lapos hasán.

Olvasd el ezt is!
5 friss fotó, ami után kétszer is meggondolod, hogy lekövérezed-e Palvin Barbit

Talán Barbin érhető utol a legjobban, hogy van az a pont, mikor a szerencsés gének, és a fiatalkori alkat nem jelentenek garanciát. A magyar szépséget több ízben támadták azzal, hogy meghízott, ő viszont így zárta rövidre a diskurzust a testéről:

Kaptam néhány gonosz kommentet arról, hogy kövér vagyok. Nos, nem vagyok olyan sovány mint 18 évesen voltam. De azért nem mondanám magamat kövérnek!

-

És mennyire igaz, hogy a női test változik, átalakul, ahogy egyre idősebb, nőiesebb lesz, és bizony a tinikort magunk mögött hagyva könnyebben szaladnak már fel a kritikus területekre a plusz kilók. Barbi viszont amellett, hogy köszöni szépen, teljesen jól érzi magát a bőrében, elkezdett kitartóan edzeni, hogy formában tartsa magát.

Erről posztolt egy edzőtermi képet, amin szemmel látható a munka eredménye:

A képen személyi edzőjével és barátnőjével bohóckodik, elég durva pózban.

Nemrég egy fürdőruhás képet is megosztott, amivel igencsak elhallgattatta a kritikusokat:

Olvasd el ezt is!
Palvin Barbi új fotójával ismét bebizonyította, hogy igenis bombanő fürdőruhában

Látod, a modelleknek sem feltétlenül automatikus az álomalak, ők is sokan keményen megdolgoznak érte, szóval lebegjen ez a szemed előtt, mikor az edzőterembe mész!