Ilyen lesz Victoria Beckham sminkkollekciója

2016. szeptember 9.
Szerző: Kata

Alig várjuk, hogy megjelenjen - Ezért!

Mióta Victoria Beckham bejelentette, hogy az Estée Lauderrel közösen saját sminkkollekciót hoz ki idén ősszel, alig vártuk a részleteket és a megjelenés időpontját is. Ugyan a tervező épp A New York-i divathéten pörög, mi már mindent tudunk arról, hogy mikor és pontosan mire is lehet számítani.

A limitált kollekció egészen pontosan szeptember 13-án debütál majd, és ha nem akarsz semmiről lemaradni, itt érdemes feliratkozni a legfrissebb infókra. Számítani kell rá, hogy egyes termékeket hamar elkapkodnak majd, mert bár a márka felkészülten várja a nyitást, azért mégis csak egy celeb sminktermékeiről van szó.

forrás: Facebook

Összesen négyféle look köré épülnek az egyes darabok, mint a London, a New York, a Los Angeles és a Párizs. Nyilván nem feltétlen ezekben a kombinációkban kell beszerezni őket, de jó támpontot adhatnak. A termékek között lesznek rúzsok, szemfestékek, sminkpaletták, szemceruzák, pirosítók és bronzosítók is, melyeket nagyon jól lehet együtt használni. Ráadásul a csomagolás a klasszikus Estée Lauder időket idézi majd - gyönyörű!

Az igazi különlegesség az a Morning Aura Illuminating Crème, ami tulajdonképpen egy hidratáló highlighter, mellyel Victoria egyik korábbi, ám mára kivezetett kedvenc Estée Lauder termékét élesztette újra. Érdemes tehát készülni, mert a termékeket itthon is megvásárolhatod majd!