Igazi lázadó: Ezért nem hajlandó Alicia Keys sminket viselni a díjátadókon

2016. szeptember 5.
Szerző: Kálmán Zsófi

Alicia Keys végre megszólalt a "no makeup" mozgalmával kapcsolatban.

Utoljára 2016-os MTV Video Music Awards átadójára érkezett talpig smink nélkül a 35 éves énekesnő, amivel ismét a lapok címoldalára került. Igaz, nem Alicia az első sztár, aki büszkén vállalja természetes arcát, de egy natúr vörös szőnyeges megjelenést még a legmerészebbek sem mertek eddig bevállalni.

Sokan nem is nézik jó szemmel Alicia misszióját, sőt, egyesek szerint szimpla illetlenség egy ilyen nagy eseményre smink és couture műremek nélkül érkezni. Ám most végre a Today show-ban ő is elmondta a véleményét.

Azt hiszem, hogy ez az egész onnan jött, hogy végleg elegem lett az elvárásokból. Az elvárásokból, amik egyre magasabbak. Az elvárásokból, amiket a társadalom rak ránk. Ezektől már teljesen besokalltam, itt volt az ideje, hogy őszinte legyek és vállaljam magam.

- mondta Alicia.
Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Alicia Keys sminkben és semink nélkül

Az énekesnő ennek ellenére elmondta, hogy a sminkelés számára is sokáig a reggeli rutin része volt, a mai napig sincs semmi problémája vele, de nem lenne szabad csak emiatt megítélnünk/elítélnünk egymást.

Számítson az, hogy mi van belül, nem pedig a külső.

-

Erre bátorít most mindenkit. Természetesen a műsorba is smink nélkül ült be, sőt, magával hozott egy csomag sminklemosó kendőt, hogy a többiek kövessék példáját. Ilyen, amikor élő adásban fedik fel igazi arcukat a sztárok!

Inspiráló!

Olvasd el ezt is!
Így lehetsz egész nap gyönyörű smink nélkül is - VIDEÓ