Te elfogadnád? Elképesztő rekordot döntött ez az esküvői ruha

2016. augusztus 26.
Szerző: Kálmán Zsófi

Erről a ruháról hosszú percekig nem tudod majd levenni a szemed.

Trish Peng divattervező az új-zélandi divathéten mutatta be legújabb ruhakölteményét, ami nem csak szimplán mindent felülírt, amit eddig az esküvői ruhákról gondoltunk, rekorder is.

De nem azért különleges, mert a szokásoktól eltérően vérvörös anyagból készült el ez a mesés darab, bár mostanában a színes menyasszonyi ruhák a sztárvilágban is népszerűek. Trish a rekordot azzal állította fel, hogy ruhájához röpke 20 méter hosszú selyem fátyol is tartozik, ami tényleg egészen elképesztő látványt nyújtott a divatbemutatón.

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
A világ leghosszabb menyasszonyi ruhája

Ha ez nem lenne elég, a kivételes esküvői ruhához vintage Christian Dior csipkét használtak, ami egyenesen Franciaországból érkezett, valamint több száz Swarovski kristály díszítette. Ohh, és a tökéletes végeredményhez még egy arany diadém is dukált.

Trish Peng azt is elárulta, hogy 120 óra alatt készült el a vörös menyasszonyi ruha, és azért ezt a színt választotta, mert szerette volna fokozni a drámai hatást - hátha a 20 méter fátyol nem nyűgöz le mindenkit -, valamint keleti kultúrában a vörös a jólét és a szerencse színe. Egyébként ha azt gondolnád, hogy a menyasszonyi ruha horror árba kerül, a divattervező szerint értéke nagyából másfél millió forint, ami egész baráti, tekintve, hogy milyen különleges darabról van szó.

Te elfogadnád magadnak a nagy napra?

Olvasd el ezt is!
Ilyen esküvői ruha illik hozzád a horoszkópod alapján