BŐRÖD JÖVŐJE A KEZEDBEN VAN!

2016. augusztus 30.
Szerző: Kalmár Virág

ÚJ VISIONNAIRE YEUX SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KORREKTOR A LANCÔME-TÓL

A szemkörüli bőr rendkívül vékony és érzékeny, az éjszakázások és a számítógép előtt töltött hosszú órák első jelei (sötét karikák, szem alatti táskák, ráncok) ezért itt mutatkoznak meg először.
Mégis létezik egy alternatíva, amely napról-napra képes javítani a szem körüli bőrhibák megjelenését, ez a Visionnaire Yeux szemkörnyékápoló korrektor.

Hydra Blur technológiával az egyenletesebb szemkörnyékért
A Visionnaire Yeux a Hydra Blur technológia segítségével veszi fel a harcot a szemkörnyéki ráncokkal, sötét karikákkal és táskákkal szemben. Egységesítő, simító hatása a selymes púder alapnak és az úgynevezett soft-focus összetevőnek köszönhető.

Jázmonátok: természet inspirálta, tudomány ihlette

Elsőként a Lancôme kutatói látták meg a potenciált a jázmonátban, fókuszálva a növények gyógyulási folyamatára, melyek kifejlesztettek egy védekező mechanizmust a külső támadásokkal szemben. A kutatók rájöttek, hogy a növények a jázmonátnak köszönhetően képesek a gyógyulásra és védekezésre. Az arcbőrben a jázmonát feltölti a sejtközi részeket, ezáltal hidratáltabbá, élettel telibbé varázsolja azt.

Visionnaire Non-Stop Korrektor Nappali Arcápoló
A Visionnaire Non-Stop Korrektor megújult nappali arcápoló hyaluronsavat és a Visionnaire szemkörnyékápolóhoz hasonlóan LR2412 jázmonát molekulát tartalmaz. Korrigálja az arcbőr egyenetlenségeit, valamint védelemmel látja el azt, köszönhetően dupla jázmonát összetételének. Felveszi a harcot a ráncokkal, csökkenti a pórusok láthatóságát és segít visszaadni az arcbőr természetes ragyogását.

A megújult arcápoló textúrája bizonyára a hölgyek nagy kedvencévé fog válni, hiszen azonnal beszívódik az arcbőrbe, selymes, puha végeredményt hagyva, mintegy második bőr érzetet kölcsönözve viselőjének.

A Lancôme Visionnaire újdonságainak arcául ezúttal is a sugárzóan szép Kate Winslet-et választotta.

A Visionnaire újdonságok szeptembertől elérhetőek a kiemelt parfümériákban (Douglas, Marionnaud, Müller).