Ő lett a Lancôme eddigi legfiatalabb nagykövete

Forrás: Lancome
2016. augusztus 2.
Szerző: Alberti Petra Bianka

A szépségmárka ezúttal egy gyönyörű topmodellt választott múzsájának.

Olvasd el ezt is!
Style Award stíluspercek #28 – Horkay Barnabás

A mindössze 20 éves Taylor Hill már csatlakozott a legszexibb angyalok csapatához a Victoria's Secretnél, több divatház kifutóján vonult, és nívós címlapokat kapott, sőt színésznőként is kipróbálta magát a Neon démon című filmben – nem csoda tehát, hogy a Lancôme is felfigyelt rá.

forrás: Lancome

Bársonyos bőr, tündöklő kék szempár, jellegzetes szemöldök, fiatalos, pozitív energia – mindezek igazán kifejezővé teszik Taylort, generációjának magabiztos, céltudatos nőjét képviseljeként. Abszolút megállja a helyét az erős, inspiráló nők között, akik a kezdetektől fogva a szépségmárka történetét írják – például Julia Roberts, Emma Watson, Lupita Nyong'o –, és az eddigi legfiatalabb nagykövetként tökéletesen képviseli és megszólítja korosztályát, amellett hogy a márka kifinomult, érzéki hangulatát is magában hordozza. Instagramon és Snapcheten milliók követik a szépséges modellt.

Nagyon izgatottak vagyunk a Taylor-ral való kollaboráció miatt. Érzékiségével, ártatlanságával és különleges szépségével a modern Lancôme nőt testesíti meg. Inspirálja generációját, nyitott és nagyon pozitívan szemléli az életet.

- magyarázza Françoise Lehmann, a Lancôme nemzetközi menedzsere.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok a Lancôme-hoz. Tetszik, ahogyan a márka a nőkre tekint. Az, hogy Lancôme szépségnagykövet lehetek, óriási előrelépést jelent a karrieremben. Egy álmom vált valóra.”

- újságolta Instagramján Taylor.

Szerinted milyen választás az amerikai szépség?