Exkluzív videó: Pillants be Lakatos Márkkal a Dreamworld Show lenyűgöző táncpróbájára

2016. július 28.
Szerző: Alberti Petra Bianka

A látványos táncmozdulatoktól a lélegzetünk is elállt!

A Wonderland Show Company és az Actual Art közös produkciója meghívást kapott a 2016-os Monte Carlo Nyári Fesztiválra. A Salle des Etoiles-ban megrendezett eseménysorozat olyan világsztárokat lát vendégül, mint Rod Stewart, Tom Jones, Lana del Rey, de fellépett már a híres show szinpadán az idén a Sziget fesztiválon koncertező Rihanna, de maga a nagy Michael Jackson is.

A magyar produkció Dreamworld címmel nyűgozte le a válogatott közonseget, akik a világhírű kaszinóváros luxus programjai között is állva tapsoltak és virágokat dobáltak a 28 táncosbol álló magyar csapatnak. A műsor koreográfusa Szabó Tamás, rendezője Lukács Gabriella, stylistja es művészeti vezetője Lakatos Márk volt.

Vannak az ember életében nagy mérföldkövek. A Monte Carlo-i szereplésünk biztosan az egyik ilyen számomra. Varázslatos helyszínen mutattuk be a show-t, egy olyan színpadon, ahol a legnagyobb világsztárok léptek és lépnek fel. És a legnagyobb dicséret, amikor a színház dolgozói, a műszak gratulál, mert elmondásuk szerint kevés hasonló energiájú tánc show fordult meg náluk. Ez nagyon jól esett!

- mesélte Márk az InStyle.hu-nak.

Legszívesebben mi is az első sorból csodáltuk volna ezt az izgalmas és látányos táncprodukciót, ez a kulisszák mögött készült werkvideó azért reméljük mindenkit kárpótol!