Vasárnap 8. alkalommal kerül megrendezésre a Symbol Budapestben a Magyar Nagydíj utáni legnagyobb afterparty!

2016. július 21.
Szerző: Promóció

A korábbi években olyan vendégek fordultak meg az eseményen, mint Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Jaime Alguersuari, Nico Rosberg,Kimi Raikkönen, Felipe Massa, Nico Hulkenberg, Felipe Nasr, Kevin Magnussen, vagy a világ leggazdagabb emberének fia Carlos Slim Jr. (Forbes 2013), aki néhány zene erejéig dj-tudását is megmutatta.
A kiváló hangulatról ebben az évben is a korábbi Forma 1 pilóta, és Ferrari tesztpilóta Giancarlo Fisichella gondoskodik a dj-pult mögül, aki jelenleg is a Ferrari színekben versenyez (Le Mans 24).

Erre az estére nem csak az autósportok szerelmesei, hanem az ország legszebb hölgyei és a legnagyobb szépségversenyek résztvevői is minden évben ellátogatnak, a Szeged Szépe 2016-os döntősei itt mutatkoznak meg idén először.

Fisichella előtt 22 órától éjfélig Dj Revolution melegíti a terepet, méghozzá a 96.4 Rádió 1 élő közvetítésével, így a fergeteges hangulat már korán garantált lesz!

Akit pedig mindez még nem győzött volna meg, azt maga Giancarlo Fisichella fogja meggyőzni videó üzenetével! Mi azt javasoljuk, ne tétovázzatok, vészesen fogynak a jegyek és a VIP asztalok! További információ: gpafterparty.com