Ez gyors volt! Amber Heard erre a pasira cserélte le Johnny Deppet?

2016. július 22.
Szerző: Kálmán Zsófi

Még közel sincs vége a válása körüli botránynak, de Amber Heard máris másnál vigasztalódik.

Vagy talán csak két megszakadt szív talált egymásra? A napokban felröppent a pletyka, hogy Amber Heard a hollywoodi csillag, Johnny Depp után egy újabb sikeres férfira vetette ki hálóját. Akik jártasak a technika világában, azoknak biztos ismerős lesz Elon Musk neve, de ha mégsem, eláruljuk, hogy egy milliárdos üzletemberről van szó.

A színésznő és Elon barátsága állítólag már négy évre nyúlik vissza, ám mostanában feltűnően közelebb kerültek egymáshoz. Ambert például nemrég kiszúrták Elon Los Angeles-i irodájából távozva, most pedig véletlenül pont egyszerre lógtak Miamiban, és pont ugyanabban luxusszállodában szálltak meg. Bár az is igaz, hogy ezúttal gyertyatartónak ott volt a színésznő nővére is, de a beszámolók szerint ettől még együtt mulatták az időt.

Elont gyakran nevezik úgy is, mint az Igazi Vasember, mivel számos dologban nagyon hasonlít a népszerű képregényszereplőre: milliárdos, feltaláló és több meghökkentő üzleti vállalkozást is sikerre vitt, például a Tesla autókat is ő fejlesztette ki. Szóval szép fogás!

Hogy hová fejlődik kapcsolatuk, az egyenlőre kérdőjeles, de a páros még kerüli a nyilvánosságot. Mondjuk Elonnak nincs mit takargatnia, ő már márciusban elvált feleségétől, Amber pedig májusban adta be a válókeresetet.

Olvasd el ezt is!
Exek vs. Amber Heard: Ilyenek voltak Johnny Depp eddigi kapcsolatai